Autógumi és a közlekedés.

Gumiszerelés 18.kerület környékén fontos tényező hiszen közlekedésünk során az autónk oxigénnel feltöltött gumiköpenyeken gördül.

Haladásunk során az aszfalton illetve a földúton összegyűlt por és szennyeződésekben található szilánkok, szegek, vasdarabok óhatatlanul belevághatnak, belealhatnak a gördülő köpenybe mely ezáltal szakadni, ereszteni fog.

Esetekben azonnali leeresztést más esetekben csak napok alatt történő nyomás csökkenés következhet be. Gépjárművel történő közlekedés a nap bármely szakaszában okozhat olyan akut közlekedési helyzeteket melyekben azonnal kell cselekednünk.

Egy előzésből visszatérve, egy baleset elkerülése végett kormány mozdulatokkal korrigálhatjuk a haladást az úton.
Lehetséges azonban, hogy a gumi fala a padkával érintkezik mely a gumi köpenyében száll szakadást, esetekben azonnali defektet okoz.
A legrosszabb lehetőséget latolgatva akár közlekedési baleset résztvevője illetve okozója is lehetünk egy ilyen kimenetelkor és nem maradhat más mint hogy gépjármű kárrendezést kell igénybe vennünk.

Mit tudunk nyújtani ebben a kényes helyzetben?

 

Ismerős helyzet lehet mely által akut probléma esetén csak órákra vagy napokra tudjuk előjegyeztetni a gumi szerelés munkálatait mely a legtöbb esetben azonnali beavatkozást igényel. Mérgelődhetünk rajta de sok esetben a megoldás nem azonnali ezért keresgélhetünk az internet sztrádáján, vagy egyes hirdetési újságokban hozzánk közel eső gumiszerelés 18. kerület és környékén.

Sokszor csak egy órás feladat lenne a gumiszerelés de képtelenség erre megfelelő szakembert találni.

Szolgáltatásaink átfogóak, nem csak téli/ nyári időszakban állunk rendelkezésére hanem akut jellegű munkákat is vállalunk úgy mint:

  • Gumiszerelés
  • Kerék Centrírozás
  • Defektjavítás
  • Gumiabroncs értékesítés

Cégünk gumiszerelésben is a maximumot nyújtja. Telefonos egyeztetés esetén soron kívüliséget tudunk biztosítani, akár szombaton is.

Fűtött, Wifi-vel rendelkező helyiségben várhatja meg míg munkatársunk elvégzi a kívánt munkát. 

Érdekli gumiszerelés időpontja? +36 20 320 0962

 

Gumiszerelés XVIII. kerület

ELÉRHETŐSÉG

‎+36 20 320 09 62 karsaikft2007@gmail.com Budapest 1188 Nagykőrösi út 116.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk