GÉPJÁRMŰVEK HIBA FORRÁSAI ÉS JAVÍTÁS

Gépjárműjavítás és karbantartása a legfontosabb tényező az élettartam területén. Autóinkat különböző erőhatásoknak tesszük ki nap mint nap a rohanó hétköznapok folyamán, ez által a forgó kopó alkatrészek, mint például fékbetétek, féktárcsák, irányítókarok és egyéb futómű alkatrészek elhasználódnak, elkopnak és könnyen elveszthetjük uralmunkat a jármű irányítása fölött.
Ott van még a motor rendszeres karbantartása, az előírásoknak megfelelően /vagy kicsit hamarabb nagy igénybevétel esetén/  rendszeres üzemi folyadékok, meghajtó szíjak ellenőrzése illetve cseréje amiket ha nem teszünk meg akadályoz a feladataink, terveink megvalósításában. 

Szót kell ejtenünk az illegális alkatrészek kereskedelméről is mely befolyásolja az autónk alkatrészeinek élettartamát és hatalmas környezetvédelmi kockázatot hordoz a felhasználás során. A magánimportból származó gépjárművek egyre nagyobb teret hódítanak Magyarországon ezen autók átlag életkora öt év feletti.

Elengedhetetlen egy gépjármű vásárlásakor az átvizsgálás mely rá világíthat az illegális, olcsó műhelyek hiányosságára és alkatrészeinek gyengeségére.

Azt tanácsoljuk, hogy a vásárlás előtt hozzák el hozzánk gépjárműveiket és mint szakszerviz, független szakirányú tanácsadást nyújtunk és rávilágítunk a magánimportból és a sufni szerelő műhelyek által fel nem ismert vagy éppen ellenkezőleg eltitkolt hibák feltárása miatt.
Érdekli gépjármű karbantartás időpontja? +36 20 320 0962

Gépjárműve javítását és karbantartását bízza ránk

.
Műhelyünkben felkészülten várjuk autójának időszakos karbantartására. Szakembereink a részletekre is kiterjedő figyelemmel és megfelelő szerszámparkkal, állnak rendelkezésére, igény esetén szombati napokon is, hogy a lehető legjobban meg tudja őrizni autójának állapotát és ez által az értékét is.
Ha nehezen tudja nélkülözni autóját ingyenes csereautóval is állunk szolgálatára. Szakszerűen végzett gépjárműjavítás megtérül! Egyes esetekben egy hat éves gépjármű esetében 150/ 400 ezer forintos árelőnyt is jelenthet ha megfelelő szervizben pontos szervizháttér, leinformálható szerviz könyvel értékesíti majd az autóját.

Gépjárműveink karbantartása nem csak esztétikai követelmény hanem műszaki szempontból is indokolt.
Motor, váltómű, kormánymű kenésének biztosítása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés szempontjából.
Karosszéria elemek felülvizsgálat sem esztétikai szempontokat vesz figyelemben, statikai erők lépnek fel a közlekedés során mely befolyásolja az autót körbe vevő burkolatot melyet karosszériának hívunk.Karosszéria javítás is beavatkozás mely a felületi sérülések javításával hosszabb távra biztonságos közlekedés érhető el.

A jármű szerkezetinek, részeinek felülvizsgálata szintén hozzá tartozik a karbantartási feladatokhoz.
Beavatkozásra csak abban az esetben kerül sor ha valamelyik szerkezeti egység hibát mutat. Ezen hibák felismerése és szakszerű elhárítása szakmunkát és magas fokú tapasztalatot igényel.

Ezért a munka területén elengedhetetlen a gépjármű ismerete.

Találgathatunk melyik alkatrész ad ki hangot, hogyan tudjuk cserélni egy egy rész alkatrész mellék egységeit a fő alkatrészen nélkül ám minden esetben csak plusz költséget és megannyi elpazarolt munkaidőt generálunk magunknak.

Szakembereink és óriási mértékű tapasztalunk garancia lehet a gépjárművével történő biztonságos célba éréséhez. 
Érdekes lehet a gépjármű javításának időpontja?+36 20 320 09 62

 

      Gépjármű karbantartás nélkül

      Gépjármű karbantarás

 

ELÉRHETŐSÉG

‎+36 20 320 09 62 karsaikft2007@gmail.com Budapest 1188 Nagykőrösi út 116.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk