AUTÓ ALKATRÉSZEK ÉRTÉKESÍTÉSE, BESZERELÉSE

Egy autó tömérdek alkatrészekből áll össze és ha javításra kerül sor a hibás alkatrészeket a megfelelő minőségű alkatrészekre érdemes cserélni.
Ezek lehetnek gyári újak, után gyártott újak illetve lehetnek bontottak.

Napi tevékenységeink során azzal a tapasztalattal kellett szembesülnünk, hogy az importőrök tekintetében elszemélytelenedik az autó alkatrész forgalmazása.
Két, három, esetekben több alkatrész rendelésekor  a helyszínen derül ki az éppen rendelt egység alkalmatlansága.

Nem kezelik egységesen és személyre szabottan, professzionális tudással az alkatrészek egységeinek forgalmazását. A felületesség az alkatrész igényeket jóval hosszabb szerelés idővel károsítja így nem minden esetben lehet határidőt betartani az autó teljes szervizelése során.

Érdekli autóalkatrész beszerelés időpontja? +36 20 320 09 62

Mit kínálunk mi a versenytársainkkal szemben?

Szakembereink hosszú évekre visszatekintő tapasztalatot gyűjtöttek az alkatrész kereskedelem területén melyet minden esetben az ügyfeleink kiszolgálása és a határidő javára fordítunk. Hitünk abból adódik, hogy minden egyes gépjármű karbantartása átvett autót sajátunkén kezelünk végig gondolva mekkora kiesést jelenthet ha gépjármű javítás nem a megbeszélt határidőre készül el.

Működési területünket úgy építettük fel, hogy az alkatrész kiszolgálás után nem kell autószerelőt keresnünk a beépítés céljára hiszen a helyszínen beépítjük a nálunk megrendelt alkatrészek egységeit és a gyártói garanciát is mi biztosítjuk.

Sok esetben a nagyobb alkatrész ellátó egységekben nyomott áron vásárolt akár 50 % kedvezménnyel ellátott alkatrészek beépítése után egy egy egység elromolhat. Persze a szerviz az alkatrész hibáját tárja fel az értékesítésben igénybe vett kedvezmény miatt a forgalmazó elállhat a cserétől, akár még a szakszerűtlen beszerelésre hivatkozva.

Ilyenkor a gépjármű tulajdonosa a két szék közé az asztal alá kerülhet hiszen megvett egy alkatrészt, vagy egységet mely nem alkalmas a további használatra a garancia érvényét veszti a kedvezmény vagy a szakszerűtlen beszerelés által. 

  • Ezzel szemben a működésünket úgy építettük fel, hogy az alábbi felsorolások minden ügyfelünk számára megvalósuljanak:
  • részekben 99 % termékpaletta elérhető akár egy órán belül, nagyobb részegységek esetében még aznap. 
  • Minőségi alkatrészeket adunk szolid piaci ár/érték arányában a munkadíjra vetítve.
  • Egyéni árképzést biztosítunk ügyfeleink számára a munka kimenetelétől függően így Gyári új alkatrészekre 5%, után gyártott új alkatrészekre 15% kedvezményt tudunk biztosítani amennyiben nálunk javíttatja autóját.
  • Érdeklődjön az Ön által kiajánlott alkatrészek ellenértékéről! +36 20 320 09 62

              

       Autóalkatrészek értékesítése

 

ELÉRHETŐSÉG

‎+36 20 320 09 62 karsaikft2007@gmail.com Budapest 1188 Nagykőrösi út 116.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk