GÉPJÁRMŰ KÁRRENDEZÉSE

Évente több mint 11.500 közlekedési baleset történik Magyarországon, a balesetek többségében a gépjármű kárrendezés nek köszönhetően még hosszabb és terhesebb napokat, hetek, hónapokat élhetünk meg. Ennek kellemetlen információ halmaznak hosszú velejárója a kárrendezés ami egy nagyon összetett folyamat.

Egy gépjármű kárrendezésnek sok-sok buktatója van.

Ne feledje, tapasztalatunk, tudásunk alapján mi tudunk tárgyilagosan, hivatalosan, szakmaisággal tárgyalni bármely biztosító társasággal, legyen szó Casco- vagy Kötelező Felelősség Biztosításról járművek ütközése esetén vagy legyen szó Vagyoni kárrendezésről, mondjuk egy zord viharos szeles időjárás következtében egy reklámtábla rongálta meg autóját.

Érdekli gépjármű kárrendezésnek menete? +36 20 320 0962

Miért válasszon minket a kárrendezése céljából?Független szakértőként nincs elkötelezettségünk egyik biztosító társaság felé sem, valamint márka függetlenül vállaljuk a gépjárművek javítását. Szakembereinket szigorú szakmai és emberi elvárásoknak eleget téve választjuk ki, hogy minden meglévő és leendő ügyfeleink, partnereink részére a megfelelő szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Önnek mindössze annyi dolga van, hogy a kárügy elindításához szükséges adminisztrációs nyomtatványokat kitölti amiben szintén segítő kezet nyújtunk.

Ezt követően mi bejelentjük a biztosítóhoz a káreseményt, majd a sérült gépjármű azonosítását követően kárfelvételi jegyzőkönyv készül melyen meghatározzuk a javítás technológiáit.  Miután a biztosító tisztázottnak tekinti a jogalapot, mi megjavítjuk autóját visszahozzuk eredeti állapotába és annak költségével a biztosító számol el velünk. 

Gépjármű kárrendezés esetén a plusz szolgáltatást mi adjuk!

Munkáinkra minőségi kiterjedt garanciát vállalunk ami nem kapu garanciát hanem 1 év garanciát jelent minden ügyfelünk részére.
15 km-es körzetben hozom- viszem szolgáltatást vállalunk a balesetben károsult ügyfeleinknek.
Elmegyünk az autóért, bevisszük műhelyünkbe és szakszerűen helyreállítva külső belső takarítással foglyuk visszaadni autóját.
Ez által is szeretnénk pozitív élményt nyújtani, biztos pont lenni bizonytalan világunkban.

Fújhat szél vagy eshet az eső Karsai Autójavító mindig elérhető!

                                                 +36 20 320 09 62

ELÉRHETŐSÉG

‎+36 20 320 09 62 karsaikft2007@gmail.com Budapest 1188 Nagykőrösi út 116.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk