Gumiproblémák a nap bármely szakaszában előfordulhatnak

Gumiszerelés 18.kerület környékén fontos tényező hiszen közlekedésünk során az autónk oxigénnel feltöltött gumiköpenyeken gördül!

Haladásunk során az aszfalton illetve a földúton összegyűlt por és szennyeződésekben 
található szilánkok, szegek, vasdarabok óhatatlanul belevághatnak, belealhatnak a gördülő köpenybe mely ezáltal szakadni, ereszteni fog.

Esetekben azonnali leeresztést más esetekben csak napok alatt történő nyomás csökkenés következhet be.

Gépjárművel történő közlekedés a nap bármely szakaszában okozhat olyan akut közlekedési helyzeteket melyekben azonnal kell cselekednünk.

Egy előzésből visszatérve, egy baleset elkerülése végett kormány mozdulatokkal korrigálhatjuk a haladást az úton.

Lehetséges azonban, hogy a gumi fala a padkával érintkezik mely a gumi köpenyében száll szakadást, esetekben azonnali defektet okoz.

A legrosszabb lehetőséget latolgatva akár közlekedési baleset résztvevője illetve okozója is lehetünk egy ilyen kimenetelkor és nem maradhat más mint hogy gépjármű kárrendezést kell igénybe vennünk.

Gumijavítást 18. kerületben legjobb értékelésű szolgáltatótól rendeljen!

 

Autógumi szerelés azonnal szükséges?

Hívjon: +36 20 320 0962


Mit tudunk nyújtani ebben a kényes helyzetben?

A gumicserének két szezonja ismert az egyik ebből a tavaszi amely márciustól egészen június elejéig foglalt és a téli szezon amely októbertől - december elejéig szintén telített lehet!

Ezért nem árt felkészülni a gumiszerelésre akár előjegyzett időpontban, hiszen a hőmérséklet csökkenése problémák forrása is lehet.

A fent megjelölt időszakokban a minden napi autós megrohamozza a gumiszervizek egyikét a XVIII. kerületben, hiszen mindenki kivár és az utolsó pillanatokra hagyja a téli vagy nyári kerékcserét!

Nagy előnyünk van ebben a szektorban hiszen több évtizedes visszajáró ügyfeleink mellett az utcáról beesett gumiszerelést is vállalni tudjuk hiszen az előre foglalás miatt gördülékenyen végezzük a gumicserét.

Az előre lefoglalt időpont előnye a sorban állás elkerülése, és a hosszas várakozás.

Tudjuk, hogy az időből van minden autósnak a legkevesebb ezért rugalmasan kezeljük az időpont foglalásokat az év minden napján!

Gumicserénél választási lehetőséget kínálunk fel az ügyfeleink számára, hozhatja a vásárló a gumiabroncsot, ebben az esetben a felnin lévő gumit kell kicserélni, és van szerelt gumiabroncs szerelés amely már felnin érkezik.

  Bármelyik munkavégzést bízza ránk mi többet adunk a munkához!

Fontosnak tartjuk a gumiabroncsok felszerelése előtt a centrírozás hiszen elhanyagolása ronthatja a vezetési élményt akár a kormány rázásával.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra is, hogy évente a gumi kopása miatt az első és hátsó tengelyen használt gumit érdemes felcserélni.

Amennyiben minden rendben a gépi adatmonitorozás után réz sprayivel kezeljük a csavarokat és a kerékagyat azért, hogy a későbbiekben egy defektnél akár a felhasználó is le tudja cserélni a gépjármű kerekét.

Légkulccsal való rögzítés után, nyomatékkulccsal állítjuk a gyári adatokra kerék csavarjainak feszességét, majd a gyári adatok betartása mellett állítjuk be a légnyomást a gumiabroncsokban.

Ezért vagyunk mi a legjobb választás az autógumi szezonális cseréjéhez!

Gumiszerelés árak érdeklik a XVIII. kerületben?
Hívjon: +36 20 320 0962


Gumijavítás helyszínen

 

Ismerős helyzet lehet mely által akut probléma esetén csak órákra vagy napokra tudjuk előjegyeztetni a gumi szerelés munkálatait mely a legtöbb esetben azonnali beavatkozást igényel.

Mérgelődhetünk rajta de sok esetben a megoldás nem azonnali ezért keresgélhetünk az internet sztrádáján, vagy egyes hirdetési újságokban hozzánk közel eső gumiszerelés 18. kerület és környékén.

Sokszor csak egy órás feladat lenne a gumiszerelés de képtelenség erre megfelelő szakembert találni.

Szolgáltatásaink átfogóak, nem csak téli/ nyári időszakban állunk rendelkezésére hanem akut jellegű munkákat is vállalunk úgy mint:

  Gumiszerelés
  Kerék Centrírozás
  Defektjavítás
 Gumiabroncs értékesítés
 Téli-nyári kerék átszerelés

Cégünk gumiszerelésben is a maximumot nyújtja!

Telefonos egyeztetés esetén soron kívüliséget tudunk biztosítani, akár szombaton is!

Fűtött,hűtött Wifi-vel rendelkező helyiségben várhatja meg míg munkatársunk elvégzi a kívánt munkát. 

Érdekli gumiszerviz időpontja XVIII .kerületben?
Hívjon:  +36 20 320 0962


Legyen szó Gumiabroncs javításról vagy időszakos, szezonos megkeresésről keressen minket!

Biztosan tudunk faragni a 18. kerületi gumiszervizek árajánlatán, és lehetséges, hogy az időpont is szabad amely máshol foglalt!

Gumiszerelés XVIII. kerület

ELÉRHETŐSÉG

‎+36 20 320 09 62 karsaikft2007@gmail.com Budapest 1188 Nagykőrösi út 116.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk